Modo Mio Helsingin Kädentaitomessuilla 28.2. – 1.3.2015

29.01.2015

Helsingin Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe.

ervetuloa viihtymään Wanhan Sataman tunnelmalliseen miljööseen Helsingin Katajanokalle.

Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Avoinna: Lauantai 10-17 ja sunnuntai 10-17
Paikka: Wanha Satama, Pikku Satamakatu 3-5
Liput: Aikuiset 10 € • Lapset 7-15 v. 5 € • Ryhmälippu 8 €

Vaivattomasti Kädentaitomessuille
Wanha Satama sijaitsee Katajanokalla Helsingin keskustassa, jonne on lyhyt kävelymatka Kauppatorilta. Paikalle pääsee näppärästi myös raitiovaunulla 4 ja 4Tjotka kulkevat Munkkiniemestä Mannerheimintien ja Aleksanterinkadun kautta 5-12 minuutin välein. Lähin pysäkki (Kauppiaankatu) sijaitsee aivan Wanhan Sataman vieressä.

Pysäköinti
Maksullisia pysäköintipaikkoja on Wanhan Sataman läheisyydessä.

Pankkiautomaatti
Kädentaitomessuja lähimmät pankkiautomaatit löydät Viking Linen terminaalista sekä Satamakadun ja Kruunuvuorenkadun kulmasta.

Ryhmälipulla edullisesti, kokoa porukka
Maaliskuun suurtapahtuman ryhmälipun hinta on 8 €, kun ryhmässä on vähintään 10 henkilöä. Joustavimman palvelun saa, kun ryhmänjohtaja varaa etukäteen liput puhelimitse 0500 660948 ja noutaa ne messuille tullessaan ryhmälippukassalta. Liput voi tilata myös etukäteen postiennakolla. Ryhmänjohtaja ja linja-autonkuljettaja ovat oikeutettuja ilmaiseen sisäänpääsyyn.

Messuravintola
Wanhan Sataman ravintolapalveluista vastaa Royal Ravintolat Oy, lisätietoja 050 3394209. Avoinna ovat Ravintola Garden, Galleria Café ja myös Ravintola Lobby (Mastokadun puoleisessa päässä).

Modo Mio

Modo Mio sai alkunsa viehtymyksestä entisaikojen atmosfääriin ja käsillä tekemiseen. Nostalgiset Modo Mio -korut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, kuten puhtaasta tinasta, lasihelmistä, ja metalliriipuksista. Jokainen koru on ainutlaatuinen ja tuo lempeän tuulahduksen vuosien takaa.

Butterfly

         Facebook