Tilaus- ja toimitusehdot

TOIMITUSTAPA

Toimitamme tilauksesi 1- 7 arkipäivän kuluessa tilauksestasi varastotilanteesta riippuen.

Verkkokaupan kautta tehdyissä, ennakkoon maksetuissa tilauksissa postitus- ja käsittelykulut ovat painosta riippumatta 4,90e.
Yli 50 euron tilauksissa postimaksua ei peritä.
Postimaksuun sisältyy mahdolliset vaihto- ja palautuskulut.

Nämä toimituskulut pätevät ainoastaan Suomessa. Toimitamme myös Suomen ulkopuolelle, jolloin kokonaistoimituskuluissa huomioidaan ulkomaan postimaksut. Ulkomaantilaukset toivomme sähköpostilla.
Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen mikäli emme ylivoimaisesta esteestä johtuen pysty toimittamaan tilattua tuotetta. Tällaisessa tapauksessa otamme asiakkaaseen yhteyttä viipymättä.

TUOTTEEN PALAUTTAMINEN

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, paitsi mittatilaustyönä toteutetuilla tuotteilla, tilauksen vastaanottopäivästä alkaen. Palautettaessa tuote 14 päivän sisällä tuotteen tulee olla alkuperäisessä kunnossa ja alkuperäispakkauksessa. Tuote ei saa olla käytetty tai rikkinäinen. 

Palautus- ja vaihto-oikeus ei koske mittatilaustyönä toteutettuja tuotteita.

HYVITYKSET

Palautuksen käsittelyaika on noin 2 viikkoa. Palauttamasi tuotteen hinta hyvitetään, kun palautuksesi on saapunut Modo Miolle ja se on käsitelty. Palautetun tuotteen hinta maksetaan tilillesi. Alkuperäisen tilauksen toimituskuluja ei palauteta. Vaihdettavat tuotteet toimitaan takaisin veloituksetta.