Ainutlaatuisia koruja korkealaatuisista materiaaleista

Persoonalliset Modo Mio -korut on tehty käsin Suomessa korkealaatuisista, huolella valituista materiaaleista. Koruja on saatavilla suoraan tältä sivustolta Modo Mion omasta verkkokaupasta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä, joiden luettelon löydät täältä.

Naiselliset, elegantit korvakorut tuovat piristystä arkeen ja kruunaavat juhla-asun. Suurennuslasikorut ovat paitsi kauniita, myös arvokas ase silloin kun teksti on oikein pientä. Peilikorun avulla voit huomaamattomasti tarkistaa huulipunasi. Lämminhenkinen La Mucca -sarja viehättää hyväntuulisuudellaan, kun taas viehättävät Rosa Antica -korut vievät sinut vanhan eurooppalaisen taiteen maailmaan.
Laadukkaat, omaperäiset Modo Mio -korut ovat myös arvostettuja lahjoja, ja jos haluat antaa valinnanvapauden lahjan saajalle, voit antaa hänelle myös Modo Mio -lahjakortin.

Ota yhteyttä, autan sinua mielelläni juuri oikean korun tai lahjan valinnassa. Voit joko soittaa tai olla yhteydessä meilitse:
Minna Toivonen 040 5753587 / modomio@modomio.fi


Modo Miosta on sanottu:

"Olen korvisfriikki, mutta vain pieni osa resonoi minussa. Modo Miot saavat lentämään ja leikkimieli syntyy yhä uudelleen. Sitä haluaa laittaa eri korvikset vaikka mihin: metsään tai pyöräilylle tai keltaisen puseron maailmaan tai tänään "tuntuu" näiltä korviksilta, saati kun on juhlatuulella! - Satu Silvo

"Hei, olin niin tohkeissani korviksista, että kokonaan unohdin erityisesti kiittää upeasta asiakaspalvelustasi, toimituksen nopeudesta ja kirsikkana kakussa: viehkeästä pakkauksesta jalokivineen..." - Hanni

"En ole ennen pitänyt korvakoruja kuin juhlissa. Sitten löysin nämä sinun taiteilemasi, eikä ole enää kuin yöt milloin olen ilman. Sisäinen Ranskatar on syttynyt!" - Johanna

"Aivan pakko sanoa, etten ennen juuri pitänyt korvakoruja, mutta nämä modomiot saivat minut taas pitämään korvakoruja". - Lilja

"Ihanasti ajatuksella suunnitellut korut. Suomalaista, taidokasta käsityötä. Hyvä palvelu. Mainioita lahjaideoita ystäville tai itsellesi. Suosittelen!" - Marsa P.

"Ystäväni näki korvakorut, jotka tänään tulivat minulle ja ihastui niihin, on kiva nyt ilahduttaa häntä. Korut olivat todella ihanat ja tyyli, millä ne on pakattu oli niin kaunis. Ilo oli avata sellaista pakettia." - Sanna A.

"Kiitos paljon! Tilasin sinulta Firenze korvakorut itselleni ja äidilleni. Paketit ovat niin upeat, ettei edes hennoisi avata! Ja korvakorut vielä upeammat. Toimitus oli niin nopea, oikein yllätyin kun hain postit. Olen todella tyytyväinen ja jäi erityisen hyvin palveltu olo, kiitos paljon!  Suosittelen kaikille ja tilaan jatkossakin, aivan ihastuttavia koruja ja ihana palvelu, kiitos!" - Sini-Maria S.

"Eilen tilaamani korvakorut saapuivat jo tänään, suuri kiitos uskomattoman nopeasta palvelusta ja hyvin toimivasta verkkokaupasta. Kaikki Modo Mion korut ovat upeita!" - Susanna P.

"Kiitos ihanista koruista! Oli niin kauniisti pakattu! Olen niin ihastunut koruihin! Niissä on menneen maailman lumoa ja mystiikkaa!" - Tellervo K.
 

 

Näytetään 554 / 554 tuotetta

Abigail-korvakorut

29,00 €

Adalia-kaulakoru aidoista helmistä

59,00 €

Adalicia-suurennuslasikoru

49,00 €

Adelaide-korvakorut

29,00 €

Adora-kaulakoru

49,00 €

Adora-korusetti

49,00 €

Adora-korvakorut

29,00 €

Agatha Amabile -suurennuslasikoru

49,00 €

Agatha Blue -suurennuslasikoru

49,00 €

Agatha Celeste -suurennuslasikoru

49,00 €

Agatha Emerald -suurennuslasikoru

49,00 €

Agatha Pearl -suurennuslasikoru

49,00 €

Agatha Rose -suurennuslasikoru

49,00 €

Agatha Ruby -suurennuslasikoru

49,00 €

Agathe Gray -korvakorut

29,00 €

Agathe II -korvakorut

29,00 €

Agathe-korvakorut

29,00 €

Aglais io -korvakorut

59,00 €

Albertina-kaulakoru

69,00 €

Albertina-korvakorut

29,00 €

Albertine-korvakorut

59,00 €

Albertine-peilikoru

34,00 €

Alice-korvakorut

29,00 €

Amabile-korvakorut

29,00 €

Amadea-korvakorut

29,00 €
25 / 554 tuotetta Lataa enemmän

Tuoteryhmät