Yritys

RAKKAUDESTA KÄSILLÄ TEKEMISEEN

Modo Mio -korut saivat alkunsa viehtymyksestä entisaikojen atmosfääriin ja käsillä tekemiseen. Korujen tekijä, Helsingin Ullanlinnassa asuva ja toimiva Minna Toivonen työskenteli pitkään firenzeläisessä taidegalleriassa Italiassa ja sittemmin samaisen maan suurlähetystön kulttuuripuolella Suomessa. Käsillä tekeminen ja kiinnostus taidehistoriaa kohtaan ovat kulkeneet aina mukana, ja Minna Toivonen on kartuttanut osaamistaan sekä kursseilla että itse tekemällä. Hän on toiminut päätoimisena korujentekijänä jo usean vuoden ajan.

Modo Mio -korut on tehty rakkaudella korkealaatuisista, huolella valituista materiaaleista. Koruvalikoimassa on myös yhdistetty estetiikkaa ja käytännöllisyyttä: esimerkiksi suurennuslasikorut ovat sekä hyödyllisiä että kauniita. Tyylikkäät ja omaperäiset korvakorut viimeistelevät asun persoonallisella tavalla.

Modo Mio -korut ovat myös arvostettuja lahjoja. Koruja on saatavilla sekä Modo Mion omassa verkkokaupassa että valikoiduilla jälleenmyyjillä, joiden luettelon löydät täältä.

 

Yhteystiedot:

Kysy rohkeasti, olen täällä Sinua varten! Annan mielelläni lisätietoja tai autan juuri sen oikean korun/lahjan valinnassa:

Minna Toivonen
modomio@modomio.fi, puh. 040 5753587

Seuraa Modo Mioa myös Facebookissa ja Instagramissa